Bijna het gehele jaar door organiseren wij interessante – maar zeker ook gezellige – workshops aan met wisselende thema’s. De duur en de kosten van de workshop hangen af van het thema. Doel van de workshop: Een beetje kijken in de keuken van de Franse bakker en het zelf ook eens proberen. Want doen is zoveel leuker dan toekijken! Maar dan wel met serieuze ingrediënten en recepten van ambachtelijke signatuur. Uiteraard onder het genot van een drankje, een hapje en veel gezelligheid! En na afloop ga je huiswaarts met een tas vol met zelfgemaakte producten en spannende recepten, waarmee je familie en vrienden kunt imponeren! Alle workshops worden gegeven in ons eigen atelier

workshop 

 18-21:30 uur  max 10 personen

 

Workshop

We maken zanddeeg die we gaan vullen met allerlei lekkere vullingen –een beetje passend bij het seizoen- zoals bijvoorbeeld: walnoot karamel vulling, citroen crémeux, en chocolade crémeux. Daarna versieren we ze met verschillende versieringen. Hierbij kun je denken aan vers fruit en chocolaatjes, maar de toefjes merengue worden ook niet vergeten. Na afloop krijg je -naast heerlijke tartelettes- lekkere recepten mee naar huis. En geloof het maar: Daar kun je mee thuiskomen!

18-21:30 uur max 10 personen

 

workshop

18-21:30 uur max 10 personen

 

workshop

18-21:30 uur max 10 personen

 

Materiaal

De ingrediënten en recepten zijn bij de prijs inbegrepen.

Je krijgt van ons een schort te leen. Het is dus niet nodig om een eigen schort mee te nemen. Een tas is wel handig, zodat je alles gemakkelijk mee naar huis kunt nemen.

Het is mogelijk om grondstoffen bij ons te kopen.

Betalen kan bij ons in de bakkerij zowel cash als met bancontact.

De prijs

Het volgen van een workshop kost € 70,- per persoon. Dit is inclusief BTW en is gebaseerd op:

– inkoopprijzen van de benodigde grondstoffen;
– kosten van arbeidsloon;
– belastingen.

Ingeval van verhoging van de kostprijsbepalende factoren zijn wij gerechtigd de vermelde prijzen dienovereenkomstig te verhogen.

Inschrijven

Je deelname aan een workshop is pas definitief wanneer je betaling binnen is.

De workshop heeft plek voor maximaal 10 personen. Is de workshop volgeboekt dan houden wij je op de hoogte van een eventuele nieuwe workshop datum.

Afmelden

Wanneer je jezelf wilt afmelden voor de workshop is het mogelijk om, in overleg, een plaatsvervanger te sturen. Er vindt geen terugbetaling plaats.

Afgelasten

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om een workshop af te lasten (bij ziekte/persoonlijke omstandigheden). In dat geval wordt er naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag terugbetaald. Indien gewenst houden wij je op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Aansprakelijkheid

Wij gaan er vanuit dat je je tijdens de workshop houdt aan de werk- en veiligheidsvoorschriften zoals worden uitgelegd bij aanvang (en tijdens) de workshop. Het dragen van gesloten schoenen is verplicht.

Deelname aan de workshops is op eigen risico.

Ten slotte

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om de workshops inhoudelijk te veranderen. Daarnaast behouden we ons te allen tijde het recht voor om de algemene voorwaarden te wijzigen.