Jens Van Bouwel 

Jens volgde een opleiding aan de Antwerpse school Piva  die hij met brio beëindigde om dan zijn eerste stappen in het professionele wereldje te zetten ,gedurende iets meer dan twee jaar stond hij mee in voor de patisserie en de chocolaterie bij de befaamde Banketbakkerij “Manus” te Brasschaat, waar de microbe voor patisserie en chocolaterie hem te pakken hadden.

Na deze periode gaat Jens in een top gastronomisch restaurant aan de slag als patissier “Hier kom je in aanraking met veel en andere smaken en technieken wat mij een totaal andere kijk gaf op mijn passie voor chocolade en patisserie”.

Desondanks kriebelde het om terug naar de bakkerij te gaan , met een rugzak vol ervaringen en kennis, besloot Jens in 2018 zijn eigen banketbakkerij te openen in Oelegem , een dagdagelijkse bakkerij met heerlijke broden – koeken – taarten.

sedert september 2021 opende de tweede vestiging te Schilde “LORNOIR”. “Hier beleef ik mijn passie dag na dag – week na week , de combinatie van chocolade, patisserie en top, puur brood !!!”

Jens is dat type opkomend gepassioneerd jong talent dat door middel van zijn opleiding en werkervaring steeds aan zelfstudie doet, zich steeds weer in vraag stelt , geen schrik heeft om ideeën en kennis uit te wisselen met collega’s , zijn creaties blijft finetunen tot de perfectie.

“Weet ge, zonder een goede brok passie, kennis delen en de nodige positieve drive kan je dit mooie beroep dag na dag niet blijven uitoefenen”.

Bijna elke dag kan je bij Jens terecht om van jouw ontbijt , lunch of dessert een echt feest te maken.

Reden genoeg voor een bezoekje toch ?